Onze School
Vestigingen

Kloosterstraat

In de Kloosterstraat is er een kleuterschool en en lagere afdeling. Graag naar school komen, emotioneel en sociaal een band opbouwen met anderen, goed voorbereid worden op verdere leeruitdagingen, mogen zijn wie je bent en tonen wat je kan. Betrokken team, groene school, ICT-minded, open voor vernieuwing, verzorgde maaltijden, netheid en hygiëne, pedagogie van de hoop, communicatie en respect.

De Verrekijker - Hovingenlaan

Een gezellige, kleine kleuterschool op een natuurdomein van maar liefst 3500 m2.

Een grote tuin met fruitbomen, een vijver, een buitenklas, een kippenhok, een zandbak en heel veel plaats om in het gras te dollen en te stoeien.

Bekijk hier de

Sfeerbeelden

Basisschool Sint-Maarten
Carnaval vieren is plezier maken. Een kind dat plezier heeft, maakt de wereld heel wat vrolijker. Wat een vrolijke wereld hier in Sijsele!
Lagere school
Het leerlingenparlement organiseerde voor de volledige lagere school enkele carnivalsactiviteiten. Ze kwamen heel origineel uit de hoek en iedereen was erg blij met hun aanbod!
Lagere school
Vanaf vandaag start de Vlaamse week tegen pesten. Het 6L neemt daar een stuk verantwoordelijkheid in en legde de actie vlot en met passie uit aan de volledige lagere school. We waren allemaal onder de indruk! Wordt vervolgd!
Lagere school
De poëten van het 2L stellen hun werk voor aan de bewoners van De Stek in Sijsele en konden rekenen op veel bewondering en aandacht!
Basisschool Sint-Maarten
Dat gedicht was een warm applausje waard! Poëzieweek op de speelplaats met heel de school.
Basisschool Sint-Maarten
Computationeel denken (gebruik maken van logisch denken, algoritmes, abstractie, patronen zoeken, ...) leer je niet van vandaag op morgen. Daar kan je zelfs in de kleuterklas al mee starten. De ICT-koffers helpen daarbij.
Lagere school
Het leerlingenparlement is volop in voorbereiding voor het carnavalsfeest. Ze betrekken er ook heel de lagere school bij. Vandaag mocht iedereen activiteiten kiezen uit hun aanbod. Knap hoor! Nu kunnen ze weer verder met het uitwerken van een spelnamiddag!
Lagere school
Niveaulezen ... een extra leeskans in kleine groepjes en vaak onder begeleiding. We houden van onze vrijwilligers en helpende handen!
Kleuterschool De Verrekijker - Hovingenlaan
De eerste sneeuw ... dat doet iets met een kleuter. Op de berg of aan de eenden ... in onze schooltuin is genieten de boodschap!
Kleuterschool De Verrekijker - Hovingenlaan
De traphal naar o.a. de zorgklas van juf Annabel werd fris geschilderd net voor de kerstvakantie. Vandaag werd een eyecatcher opgehangen die gesmaakt werd door het 6L. Nu is het nog even wachten op de laatste afwerking. Komt binnenkort … beloofd!
Kleuterschool Kloosterstraat
In de Kloosterstraat hebben we de luxe van verschillende buitenspeelplaatsen. Gisteren kozen ze voor de speelweide in de schaduw.
Kleuterschool De Verrekijker - Hovingenlaan
Voorlezen staat zoals altijd in de kijker en als het enigszins kan, doen we dat buiten in de tuin!
Basisschool Sint-Maarten
Inzetten op sociale vaardigheden door het cirkelen en als het even kan, gaat dit buiten door!
Basisschool Sint-Maarten
Wat fijn dat we kunnen rekenen op de hulp van ouders van de ouderwerkgroep bij het organiseren van activiteiten!
Kleuterschool De Verrekijker - Hovingenlaan
Bijna afscheid van juf Rani. Bedankt om de kleuters onder je vleugels te nemen!